У Києві затримали підпалювача будинку (відео)

У столиці на вулиці Воздвиженській патрульні самотужки загасили палаючий будинок. Винуватця події затримали. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на патрульну поліцію.

На лінію 102 надійшло повідомлення від очевидців, які стверджували, що пожежі передував підпал. Заявники надали опис чоловіка, який облив фасад рідиною та підпалив, а після втік. Трохи пізніше до поліції надійшов ще один виклик: неподалік від місця підпалу невідомий чоловік жбурляв каміння у автівки та пошкодив автомобілі. За описом це був той самий зловмисник.

Патрульні почали пошуки за прикметами та невдовзі виявили схожого чоловіка. У розмові з інспекторами затриманий зізнався у підпалі та пошкоджені автомобілів. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у 21-річного громадянина пакети з рослинною речовиною та пігулки, ймовірно, наркотичного походження.

Також під час затримання юний палій розповів, що займався справою національної безпеки.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції для з'ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям затриманого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення