​Справа «Приватбанку»: суд обрав запобіжний захід експосадовцю

Справа «Приватбанку»: суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

У четвер, 25 лютого за клопотанням детективів НАБУ, погодженого прокурорами САП, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід одному з колишніх топпосадовців ПАТ КБ «ПриватБанк», а саме першому заступнику голови правління - одному з підозрюваних у так званій справі "Приватбанку".

Суд задовольнив клопотання прокурорів та детективів та застосував до вказаного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 52,210 млн гривень.

Строк дії запобіжного заходу до 22 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що 18 грудня 2016 року уряд України ухвалив рішення про націоналізацію ПриватБанку у зв'язку з його неплатоспроможністю. Залучена 2017 року компанія Kroll за підсумками аудиту банку встановила, що до націоналізації ПриватБанк був об'єктом масштабних і скоординованих шахрайських дій, що призвело до збитків мінімум $5,5 млрд. Банком раніше володіли Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення