Справа про два трупи з відрізаними головами: чоловіків вбив гомосексуал з сайту знайомств для геїв

За один день на півночі "скрєпної" Москви РФ знайшли два чоловічих трупи з відрізаними головами. Ці два вбивства пов'язані, пише Baza.

Перше вбивство сталось у квартирі: тіло розчленованого чоловіка лежало на ліжку, голова поряд. Друге вбивство сталось у парку. Рано-вранці охоронець знайшов там тіло чоловіка — воно лежало біля дерева. При цьому голова знаходилася за пів метра від трупа. На вигляд йому від 25 до 30 років.

Як виявилось, обидві жертви познайомилися зі своїм убивцею на сайті знайомств для геїв. Душогубом є молодик низької соціальної відповідальності. 21-річний уродженець Узбекистану Хасанбой Махамаджонов за гроші задовольняв примхи своїх замовників.

У першому випадку 53-річний чоловік на ім’я Цирен запросив до себе в гості Хасанбоя. До речі, Цирен - бурятське ім'я, означає - "довгожитель". У замовника і виконавця послуг усе йшло добре до моменту оплати послуг - тут погляди чоловіків на суму розійшлися. Після нетривалої сварки гість напав на господаря квартири з ножем, відрізав голову, виліз із вікна і вмостився на кондиціонері на висоті 9-го поверху. Звідти допомогла йому злізти охорона житлового комплексу. Охоронці чомусь не помітили нічого підозрілого у закривавленому чоловікові, який сидить на кондиціонері, і відпустили його, не сповістивши поліцію.

Наступного ранку загиблого Цирена виявила його племінниця. Поруч із тілом на ліжку лежала голова. Співробітники поліції вилучили з місця склянки з-під вина, постільну білизну, ніж із винною пробкою та віконну ручку.

Пізніше стало відомо, що після вбивства гомосексуал із Узбекистану пішов гуляти до місцевого сквера неподалік. Там у нього вже була призначена зустріч із новим знайомим — уродженцем Киргизстану. Познайомилися чоловіки на тому самому сайті для геїв. Під час романтичної прогулянки вони мали конфлікт. Хасанбой пірнув у пах і спину свого нового знайомого, а потім відрізав тому голову. Після цього нападник пограбував свою жертву й пішов витрачати гроші.

Наступного дня Хасанбоя затримали правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення