Справу столичної мажорки, що намагалася вивезти $1 млн, намагаються зам'яти

Президента компанії «Sanahunt Group» Оксану Мороз-Хант затримали при спробі вивозу з України близько $1 мільйона в різних валютах. Про це йдеться на сайті порталу Поліграф М

Так, авторка елітного київського бутіка «Sanahunt Luxury Department Store» була затримана співробітниками Державної фіскальної служби в ході митного огляду в міжнародному аеропорту«Київ» у Жулянах.

За словами джерела в Генеральній прокуратурі, інцидент вже намагаються «зам'яти».

«Звичайно ж, відразу після цього прикрого непорозуміння у ситуацію оперативно втрутився вірний «кришувальник» Оксани Хант по імені Володимир Бедриківський», - розповів він.

«Упевнений, скоро, її відпустять, як-ніби, нічого не сталося. Втім, як завжди», - заявив співробітник ГПУ.

Як писали ЗМІ, наближений до нинішнього глави Генпрокуратури Володимир Бедриківський, який займає посаду керівника Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ, «кришує» діяльність Оксани Мороз-Хант ще з тих пір, коли він працював в Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше Володимир Бедриківський був першим заступником глави МВС Юрія Луценка, начальником управленияпо боротьбі з організованою злочинністю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення