Справжні пристрасті вирують в одному із столичних вузів (відео)

Справжні передвиборчі пристрасті розгортаються у одному з найвідоміших вузів України – Національному Університеті імені Тараса Шевченка, розповідають Надзвичайні новини.

19 жовтня там мають обрати ректора. Студенти навчального закладу заявляють про тиск та залякування. Нещодавно вони вийшли під стіни Міносвіти із акцією протесту. Привезли із собою сміттєвий бак і вимагали чесних виборів.

"Леонід Васильович Губерський, подавши документи до міністерства освіти, як і інші 5 кандидатів, написав ким він був і де він був. Міністертво освіти, департамент кадрів перевірив ці документи. І не знайшов там жодних заперечень проти того, що Леонід Васильович Губерський може балотуватися на посаду ректора", виправдовує ректора проректор КНУ ім. Т. Шевченка, член оргкомітету з проведення виборів Володимир Бугров.

Студенти в свою чергу заявляють про те, що такі самі "випадковості" були в Радянському Союзі, коли одноголосно на посаду висувається одна людина- нині діючий ректор Леонід Васильович. Профком в свою чергу заохочює: натякає на можливість отримання квартир та фінансової допомоги

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення