Справжній сніговий апокаліпсис на дорогах: Україну накрило хуртовинами (фото)

У четвер, 6 лютого, Україну продовжує засипати снігом, через що на дорогах виникають снігові замети, існує високий ризик ДТП.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.

У Донецькій, Луганській, Одеській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та Дніпропетровській областях йде сніг, місцями сильний.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре. У Дніпропетровській і Кіровоградській областях місцями ожеледиця, в Одеській, Донецькій, Запорізькій та Луганській областях дороги засніжені.

У результаті складних погодних умов (сильного снігу при поривах вітру 20-25 м/с) було обмежено рух великогабаритного транспорту в Одеській області на М-15 Одеса-Рені, км. 11+700-306+150.

У Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Одеській та Кіровоградській областях на деяких ділянках доріг виникали ускладнення руху великовагового транспорту, які оперативно ліквідовувалися силами дорожніх служб, Нацполіції і ДСНС.

У той же час в штабі ООС повідомили, що через різку зміну погоди на Донбасі велика кількість автотранспорту потрапляє зі слизької дороги прямо на узбіччя і в кювет. Гвардійці вже дістали з кюветів більше десятка великогабаритних вантажівок і мікроавтобусів і продовжують робити це прямо зараз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення