Стала відома шокуюча зарплата керівників "Укргазвидобування"

 Апостроф

Голова правління ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко отримує майже мільйон гривень заробітної плати на місяць. Про це на погоджувальній раді у Верховній Раді повідомив голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко і оприлюднив відповідні документи, передає прес-служба політсили.

Критикуючи нинішню політику Кабміну, парламентарій оголосив інформацію, що 30 грудня минулого року керівнику "Укргазвидобування" Олегу Прохоренко встановлено оклад у розмірі 398 тисяч гривень.

Крім цього, згідно з колективним договором йому нараховується щомісячна премія 75%, надбавка за інтенсивність праці 50%, надбавка за роботу з таємними документами 15%.

"Разом виходить 955 320 тис грн /міс", - заявив Москаленко.

Крім того, на підставі галузевої угоди та ґрунтуючись на розмір власного окладу, Прохоренко встановив, що директори філій "Укргазвидобування" отримують 65% від нового окладу.

Така ситуація стала можливою у зв'язку з тим, що 5 грудня 2015 року постановою КМУ підприємства паливно-енергетичного комплексу були передані у підпорядкування Міністерства економіки, яке, через свою бездіяльність фактично дозволив правління НАК "Нафтогаз України" одноосібно керувати всім паливно-енергетичним комплексом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення