Стало відомо хто влаштував страшну ДТП у Харкові

 Канал 112

Жахливу ДТП з 6 загиблими у Харкові, влаштувала донька харківського бізнесмена Олена Зайцева, яку вже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості.

Про це в ефірі 112.ua заявив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко.

"Виявилося, що ця дівчина 20-річна за 2 роки водіння вже тричі отримувала штрафи за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Вона не буда дисциплінованим водієм, але штраф у 510 гривень за перевищення швидкості для дівчині, яка їде на машині вартістю кілька мільйонів гривень нічого не значить", - сказав Геращенко.

Він запевнив, що ніхто не допустить, щоб цю справу закрили.

"Хочу від повільно заявити, що жодних намагань ні тиску, ні намірів закрити цю справу ніхто не допустить. Ця дівчина – суд її визнає винною – отримає строк у вигляді реального позбавлення волі", - сказав нардеп.

За його словами, 10 років у Харкові вже була подібна трагедія.

"Тоді п’яний чоловік за кермом – машина вилетіла на тротуар і вбила 5 людей – він отримав 10 років позбавлення воді. З них відсидів значний час терміну у тюрмі", - сказав Геращенко.

"Те, що цій дівчині 20 років, і те, що її тато підприємець, її ніяк не вирішує питання, що вона своїми діями забрала життя 6 людей", - додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення