Стало відомо, хто з висопосадовців "кришує" Крисіна (відео)

Засуджений на два роки умовно за причетність до вбивства журналіста В’ячеслава Веремія Юрій Крисін має покровителів серед діючих високопосадовців.

Про це йдеться у матеріалі INSIDER стосовно справи Крисіна.

Зокрема, джерела вказують на давнішні зв’язки Крисіна з нинішнім начальником кримінальної поліції та керівником департаменту внутрішньої безпеки НП, які "опікувалися" ним до 2014 року. Щоправда, за словами співрозмовників, після Євромайдану два вищевказані поліцейські чиновники намагаються дистанціюватися від Крисіна. Редакція надіслала запити обом чиновникам з проханням про коментар щодо їхніх стосунків с Крисіним.

Також джерела говорять про давню дружбу Крисіна з нинішнім головою Миколаївської ОДА та колишнім працівником УБОПу МВС Олексієм Савченком, з яким вони ходили в "качалку". Однак співрозмовники переконані, що у випадку зі справою Веремія прямий адмінресурс не застосовувався.

"По цій справі, скоріше за все, був не наказ, а пряма домовленість з судом за гроші", - сказав співрозмовик.

Як відомо, 22 грудня Шевченківський райсуд засудив Крисіна на 4 роки умовно, але "пом'якшувальні обставини" у вигляді двох малолітніх дітей та "каяття" підсудного зменшили цей термін до 2 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення