Стало відомо, кого на Львівщині збив на смерть нардеп Гевко

Смертельна автопригода за участі народного депутата від "Слуги народу" Володимира Гевка сталась у селі Червоне Золочівського району Львівської області 19 березня. Як повідомили у пресслужбі ДБР, автомобіль, за кермом якого був народний депутат, збив пішохода за межами нерегульованого пішохідного переходу.

Як повідомляє тернопільське видання "20 хвилин", загиблого пішохода звали Євгеном Григоровичем. Йому було 72 роки. Того дня дідусь йшов провідати онуків — дітей сина, який зараз служить. Так припускають місцеві жителі. Загинув чоловік, кажуть, буквально метрів за 50 від синового дому.

"Пан Євген вже пенсійного віку, можливо, йшов провідати внуків, а син зараз служить, — розповіла староста с. Червоне Леся Олексів. — Бо все сталось недалеко від подвір’я сина. Євген Григорович був інвалідом І групи. У нього були проблеми з ходою. До пенсії чоловік усе життя пропрацював на фермі у місцевому колгоспі. Його дружина померла ще раніше, він проживав з дочкою Олею, яка працює в місцевому ПТУ, та її сім’єю. Син жив окремо".

Подробиць ДТП місцеві не знають.

"Я на власні очі всього не бачила, але люди кажуть, що швидкість була великою, — каже староста села. — Інтенсивність руху і транспортний потік чималий, це ж траса Тернопіль-Львів. На цій дорозі тротуар є лише з одного боку, з того ж боку є освітлення, з іншого ні. Саме по неосвітленій частині йшов Євген Григорович. Чи узбіччям, чи проїжджою частиною — деталі встановлюватиме слідство".

У ДБР, попри всі припущення коментаторів, чітко вказали: ДТП сталась поза межами пішохідного переходу. Це ж підтверджує і староста Червоного.

"На тому місці авто збило не одну людину, аварії там досить часто трапляються, бо рух транспорту інтенсивний, наплив машин великий. Євген Григорович загинув на місці. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували його смерть", — каже Олексів.

Тіло загиблого забрали на експертизу, тому коли ховатимуть літнього чоловіка, поки невідомо. Як і те, чи зможе приїхати додому син, аби провести батька в останню дорогу.

Сам депутат своєї вини не заперечує, особисто повідомив про свою співпрацю зі слідством.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення