Стало відомо, куди з передової зник бойовик «Гіві»

 Zik.ua

Одіозний терорист «Гіві» разом зі своєю бандою «Сомалі» вже більше тижня орудує в окупованій «ДНР» Горлівці.

При цьому завдання у бойовика специфічне – відвідує він підприємства, де можна поживитись металобрухтом. Бойовики ж «Сомалі» зайняті каральними операціями проти мешканців міста. Про це пишуть у групі «Нова Горлівка» в соцмережі.

«Вже тиждень, як в Горлівці спостерігаємо «гіві» з його «сомалійцями». З чим пов’язана його присутність, а тим більше контакти з «корсою» і «брестом» (командир «лавини» – частина 08803 генерал-лейтенант соколов ігор борисович), спробували проаналізувати.

Підрозділ терористів «сомалі», за наявною у нас інформацією, на даний момент «бореться» з дрг, «шпигунами і зрадниками», має статус «вседозволеності і беззаперечного підпорядкування їх наказам», непокора – розстріл. Тому інформація щодо необхідного затримання «проукраїнських заручників з числа цивільних» логічно вписується в присутність «сомалійців» в Горлівці і ми були стривожені цією присутністю. Почала надходити інформація про затримання. Відразу підсилили «режими» і попередили всіх. Реальна загроза, завжди небезпека в особистому житті. Але останні події, що відбулися в місті підкоригували наш аналіз», – написали українські патріоти Горлівки.

«Є звичайно і «військова тема» відвідування «гіві», але це не сюди.

Минулої середи у «гіві», «корси», «бреста» були спільні інспекційні об’їзди Горлівки, але затрималися вони подовгу на двох – ЦЗФ Узловська і Калінінська. І пазл почав складатися. Порившись в пам’яті, «першоджерелах», розпитавши інформаційні канали, приходимо до висновку, що скоріше за все головною метою «гіві» є не що інше як… метал. А точніше – металобрухт. Адже як раніше ми писали – ЦЗФ Узловська під прицілом розпилювання, згодом, щоб її не розпиляли «чужі», там навіть розмістили підрозділ, який, власне, потихеньку теж «пиляє» ЦЗФ – ну а звіддки ж вантажівки з потужним металом по місту…» – констатують горлівчани.

«А останні події з «бенею» (депутат днр крикуленко), грубі « наїзди «маскишоу», розбій, пограбування розставило все по своїх місцях. Конкурента з Горлівки прибрали… Не зовсім, але, нам здається, дні «бені» полічені, прийшов момент розплати. І просити захараста про допомогу марно, «беня», це він надіслав «гіві» і по твою душу теж. Так хочеться написати – біжи «беня», біжи… Але знаючи, скільки зла він приніс у місто, – по заслугах. Вирушай до своїх спільників… у пекло», – завершили розповідь українські патріоти Горлівки.

На доказ перебування банди «Гіві» в окупованій Горлівці, мешканці виклали фото.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення