Стало зле: у столиці на залізничних коліях знайшли чоловіка (відео)

Київські поліцейські знайшли чоловіка, якому стало зле на залізничних коліях. Про це повідомляє місцева поліція.

З’ясувалось, що пасажир прибув із Сум на залізничний вокзал, де його мала зустріти сестра. Оскільки чоловік не вийшов на зв'язок, жінка почала його розшукувати та звернулась за допомогою до поліції.

На столичному залізничному вокзалі до поліцейських підійшла жінка та повідомила про те, що її брат приїхав потягом до Києва, але не відповідає на телефонні дзвінки. Заявниця додала, що вони напередодні домовлялись про зустріч, але у вказаному місці вона його не зустріла.

Як розповіла оперуповноважений відділу поліції на станціях залізничного транспорту Наталія Фоменко, жінка надала детальний опис родича, після чого правоохоронці розпочали пошуки зниклого. Вони ретельно оглянули вокзал та прилеглу до нього територію:

«У подальшому, ми виявили чоловіка, який лежав на залізничних коліях. Виявилось, що він не міг самостійно піднятися, оскільки у нього заніміла нога. Окрім того, він навіть не зміг дотягнутись до мобільного телефону, аби повідомити про те, що сталося. Ми допомогли йому піднятися та провели до сестри, а вже за лічені хвилин на цьому місці проїхав швидкісний потяг».

У подальшому 48-річного сумчанина було госпіталізовано до медичної установи. Жінка висловила правоохоронцям подяку та повідомила, що зараз із братом усе добре.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення