Спалахнуло у кімнаті сестри реанімаційного відділення: у столиці горіла лікарня (відео)

У понеділок в столиці 15 березня у Дарницькому районі на Харківському шосе, 121, в лікарні виникла пожежа. Про це повідомляє ДСНС.

На місце події було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю було встановлено, що на 3-поверсі 3-поверхової будівлі лікарні, в кімнаті сестри-хазяйки реанімаційного відділення, сталося загоряння чистої постільної білизни та іншого господарчого приладдя на площі 15 кв. м. Рятувальники, не гаючи часу приступили до гасіння пожежі.

Займання о 15:11 вогнеборці локалізували, а о 15:21 - ліквідували. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, але через те, що стан хворих не дозволяв їх евакуйовувати з приміщень інтенсивної терапії, під час ліквідації пожежі проводилося провітрювання приміщень, в цей час, разом із хворими, в кожній палаті перебували по одному рятувальнику та медичному працівнику.

Хворих на COVID-19 в приміщеннях, де виникла пожежа не було.

На місці події працювало 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Причина займання встановлюється правоохоронними органами.

Жертв та постраждалих в наслідок пожежі немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення