Стіни немає: на Дніпропетровщині у багатоповерхівці пролунав вибух (фото, відео)

У місті Новомосковськ на Дніпропетровщині, 9 червня, сталася масштабна пожежа у багатоквартирному будинку. Про це повідомляє ДСНС.

На місці встановлено, що надзвичайна подія сталася у квартирі на 3-му поверсі багатоповерхового житлового будинку.

З квартири на 4-му поверсі, за допомогою апарату захисту органів дихання, врятовано маленького хлопчика, якого вогнеборці вивели по сходовій клітині на свіже повітря.

За даними рятувальників, під час пожежі постраждав власник квартири, 1984 року народження, якого з попереднім діагнозом опіки тіла I-II ступеня у важкому стані доправили до лікарні.

Вогнем знищено домашнє майно у квартирі, де виникла пожежа, та зруйнована внутрішня стіна із сусідньою квартирою. Також внаслідок події пошкоджена обшивка балкона у квартирі на 4-му поверсі. Загальна площа пожежі становить 30 кв. метрів.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 5 червня, на території торгового центру "Барабшово" сталася масштабна пожежа. За словами очевидців, згорів магазин "Тканини". На запису з місця подій видно, що приміщення згоріло дотла. Крім того, вогонь перекинувся і на сусідні магазини. Офіційну інформацію обіцяють повідомити пізніше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення