Сто доларів за пів години: у Миколаєві викрили онлайн-порностудію із 15 моделями (відео)

У Миколаєві правоохоронці припинили діяльність онлайн-порностудії. Організував роботу студії 30-річний миколаївець, також на нього працювали дві адміністраторки 26 та 34-х років. Про це повідомили у поліції області.

"Близько 15 моделей в режимі реального часу демонстрували клієнтам сцени відвертого, в тому числі порнографічного характеру, за що отримували грошові кошти. В результаті ряду обшуків поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, "чорнові" записи, а також близько 100 000 гривень, 3000 доларів та 1000 євро", - повідомили подробиці у поліції.

18 грудня правоохоронці припинили незаконну діяльність онлайн-порностудії, в якій здійснювалось виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції.

Зловмисники спеціально винайняли офісні приміщення, які обладнали відповідним інтер’єром, комп’ютерною технікою, вебкамерами та інтернетом. Дівчат підшукували серед таких, які через життєві обставини були готові виконувати їхні вказівки. В режимі реального часу так звані моделі демонстрували клієнтам сцени відвертого, в тому числі порнографічного характеру, за які могли отримати тільки за пів години більше 100 доларів, а загалом їхній робочий день міг становити понад 16 годин. Також у студії діяли суворі вимоги, за порушення яких передбачались штрафні санкції. Наприклад, дівчатам заборонялось розмовляти та листуватись із клієнтами українською або російською мовами, а також під час онлайн-трансляції вони повинні були вмикати лише іноземну музику, та інші правила.

На момент прибуття правоохоронців у студіях працювали четверо дівчат віком від 25 до 39 років, а взагалі поліцейські встановили, що їх близько п’ятнадцяти.

В онлайн-порностудії та за місцями мешкання фігурантів правоохоронці провели близько 20 обшуків.

Адміністраторку, яка була безпосередньо присутня на місці скоєння злочину, слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Семи особам (організатору, адміністраторам та виконавцям) повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме фігурантам запобіжні заходи. Триває розслідування, в ході якого буде встановлено повне коло осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, та надана правова оцінка діям із врахуванням ролі кожного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення