Столичні поліцейські затримали киянина з викраденими із квартири речами

Правоохоронці на вулиці помітили підозрілого перехожого з господарськими сумками та вирішили його перевірити. Чоловік не зміг пояснити походження речей, а відтак його доставили до управління поліції. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua

Під час відпрацювання території Солом’янського району працівники карного розшуку помітили чоловіка, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Оперативники вирішили зупинити перехожого та перевірити вміст сумок, які він ніс.

Як повідомив заступник начальника Солом’янського управління поліції Сергій Борданов, у ході огляду господарських валіз правоохоронці виявили жіночий одяг та інші предмети.

«Під час з’ясування обставин нам стало відомо про крадіжку з квартири на вулиці Богданівській, до якої потрапили шляхом віджиму металопластикового вікна. Потерпіла назвала перелік зниклих речей, які за описом співпадали з тими, що ми виявили в сумках чоловіка», - зазначив правоохоронець.

Затриманий – 31-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до відповідальності за скоєння різних злочинів. У тому числі - за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

«Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі готують до суду матеріали щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу, а також відпрацьовують інформацію щодо його причетності до інших злочинів», - додав Сергій Борданов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення