Стовбопад на Шулявському мості: Кличко та замовник будівництва звернулися до поліції (відео)

У Києві на Шулявському мості впали три стовпи освітлення, внаслідок чого наразі рух мостом обмежено.

"На мосту впали три стовпи освітлення. Зараз патрульні поліцейські перебувають на місці і розбираються у ситуації. Рух у бік станції "Дорогожичі" обмежений", - розповіли УНН у патрульній поліції.

Ведуча телеканалу Newsone Інга Мезеря стала свідком падіння стовпів і опублікувала з місця кілька відео. Через падіння стовпів пошкоджено одну машину, через що на мосту трапилося ДТП.

"Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва" та міський голова столиці Віталій Кличко написали заяви до поліції у зв’язку з подією. Про це мер повідомив у власному Telegram-каналі.

"Щодо ситуації, що трапилася на Шулявському шляхопроводі. Замовник будівництва - КП "Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва" - звернувся із заявою до поліції. Також звернувся до правоохоронних органів і я. Зараз експерти та оперативно-слідча група на місці встановлюють причини падіння опор та обстежують інші опори на мосту", - зазначив Кличко.

Також мер Києва заявив, що головна відповідальність лежить на генеральному підряднику, який відповідає за якість робіт.

"Я переконаний, що правоохоронні органи повинні оперативно встановити причини інциденту, щоб винні понесли відповідальність", - підсумував мер.

Нагадаємо, що вперше обвал на Шулявському мосту стався у лютому 2017 року. Тоді міський голова сказав, що міст втомився. Соцмережі підхопили вислів Кличка і перетворили на мем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення