Страшна ДТП під Запоріжжям: стало відомо про стан потерпілих

 СЕГОДНЯ

Потерпілі в ДТП з вантажівкою і маршруткою в Запорізькій області, де загинуло семеро людей, одужують, але відмовляються спілкуватися з журналістами.

Як розповів виконуючий обов'язки головного лікаря лікарні Андрій Попович, водій маршрутки перебуває у нейрохірургії 5-ї міської лікарні зі струсом мозку, численними забоями та порізами, його стан не тяжкий.

"Відразу після ДТП до нашої лікарні доставили чотирьох постраждалих, а вчора – ще одну жінку з лікарні в Василівці, її на "швидкій" відразу відправили туди. Саме ця жінка, на сьогоднішній день, у нас найважча – у неї поєднана травма, перелом ребер, лопатки, ліктьової кістки. Сьогодні її оперують", – розповів медик.

Також він додав, що ще два пацієнти перебувають у відділенні нейрохірургії, і двоє – у відділенні поєднаної травми. Термінові хірургічні втручання цим потерпілим не потрібні, однак через якийсь час одному з них знадобиться операція на колінному суглобі, а іншому – операція на ключиці.

Нагадаємо, що кількість жертв ДТП в Запорізькій області біля села Кам'янське на трасі Харків – Сімферополь збільшилася до семи осіб – в лікарні під час операції померла дитина 2011 народження.

Як відомо, на момент зіткнення в салоні мікроавтобуса було близько 20 осіб. Крім того, поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення