Стріляла в сплячу дочку: моторошні деталі трагедії в сім'ї на Рівненщині

У Рівненській області викладач Національного університету водного господарства та природокористування Ірина Ігнатюк 5 вересня вбила свого чоловіка, розстріляла 13-річну доньку і намагалася покінчити життя самогубством.

44-річна викладач є кандидатом економічних наук, доцентом. Сім'я жила в достатку у житловому масиві на території Білокриницької сільської ради. Чоловік займав посаду комерційного директора в будівельній фірмі.

Поранений 45-річний Юрій Ігнатюк ще встиг зателефонувати батькові, який і викликав поліцію. Але врятувати його не вдалося. А от 13-річну дочку з множинними пораненнями була доставлена в лікарню. Ірина також госпіталізована - вона намагалася розкрити вени і вистрілила в скроню, але залишилася жива.

Як передає ТСН, сусіди характеризували сім'ю позитивно, вони не були конфліктними. Але тепер у місцевих жителів "мороз по шкірі".

"Найстрашніше, що в дочку стріляла уві сні", - кажуть місцеві жителі.

Жінка звинувачується в умисному вбивстві і замаху на умисне вбивство малолітньої дитини (ч.1 ст.115, ч.2 ст. 15 і ст. 115 КК).

На місці трагедії правоохоронці вилучили травматичну зброю і револьвер під патрон Флобера. Поліція з'ясовує причини того, що сталося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення