Стрілянина на Херсонщині: нападник випадковим пострілом поцілив у себе і стік кров’ю

На Херсонщині в Олешках в одному з місцевих скверів сталася стрілянина. Трьох чоловіків із вогнепальними пораненнями, один із яких мертвий, побачила місцева жителька, яка й зателефонувала на "102". Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області.

У ході огляду місця події поліцейські встановили, що поранення отримали двоє 32-річних місцевих жителів, а загиблим є 66-річний мешканець також м. Олешки.

"Працівники поліції опитали поранених і вони пояснили, що вдвох відпочивали в сквері на лавочці. В цей час до них з обрізом мисливської рушниці підійшов старший за віком чоловік. Останній здійснив постріл, в результаті чого друзі отримали дробові поранення нижніх кінцівок. Після чого "стрілок", тримаючи зброю в руці за ствол, завдав нею удар одному з поранених. Внаслідок цього стався випадковий постріл та вогнепальне поранення стегна отримав сам стрілок. В результаті нападник помер на місці від гострої крововтрати", - повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький.

З місця події вилучені обріз від рушниці та інші речі, які направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Також був проведений санкціонований обшук домоволодіння загиблого. В ході огляду приміщень поліцейські виявили набої до мисливської зброї, ідентичні набоям, використаним під час нічної стрільби. Наразі тривають необхідні слідчо-розшукові дії, встановлюються можливі свідки з очевидцями та вивчаються всі обставини події. Слідчі визначаються з правовою кваліфікацією.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення