Стрілянина у столиці: злочинців, які обстріляли автівку, затримали (відео)

У Києві спецпризначенці та оперативники затримали осіб, які обстріляли авто на Оболоні. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що подія сталася вчора ввечері на проспекті Степана Бандери. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У ході проведення спеціальної поліцейської операції з розшуку осіб, причетних до стрільби, було задіяно всі наряди та патрулі міста. В результаті короткочасного переслідування спецпризначенці та працівники управління карного розшуку поліції Києва затримали зловмисників у Голосіївському районі.

Відомо, що з автівки вилучено автоматичну зброю, з якої, ймовірно, фігуранти вели стрільбу.

"Протягом ночі слідчі провели обшуки за місцем проживання зловмисників та вилучили речові докази", - повідомив керівник поліції Києва Андрей Крищенко.

Також правоохоронці розшукали автомобіль, у який стріляли нападники. У результаті події ніхто не постраждав. Транспортний засіб зі слідами пострілів вилучено для експертного дослідження.

Зібрані відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення