Стрілянина в Кам'янському: хуліган "виховував" хлопців кулями

 СЕГОДНЯ

У Кам'янському 21-річний хуліган "виховував" своїх однолітків, стріляв по них з пістолета.

Правопорушник ображав, бив, знущався і грабував людей, повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

"На проспекті Василя Стуса зловмисник зустрів знайомих хлопців 16 та 21 років, над якими раніше вже знущався. Неповнолітній, побачивши його, втік, розуміючи, що це може погано закінчитися. Другого хлопця хуліган відвів в сторону гаражів, де почав вимагати гроші та мобільний телефон. хлопець сказав, що грошей у нього немає, а мобільний телефон – з пошкодженим екраном, і спробував сховатися. Однак зловмисник не заспокоївся, дістав пістолет, вистрілив йому по ногах і відібрав шкіряні рукавиці", – розповіли правоохоронці.

Потерпілий хлопець звернувся в поліцію. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 КК України (розбій).

Як встановили поліцейські, стріляв зловмисник з пістолета марки "Флобер". Зброя хуліган за кілька днів до цього відібрав у 16-річного підлітка – того самого хлопця, який втік при зустрічі. Хлопець хвалився перед друзями, що мама подарувала йому пістолет для самооборони. Зловмисник забрав у нього подарунок, при цьому вистрілив підліткові в ногу

За словами хулігана, він вважав, що таким чином виховує своїх однолітків.

Зловмисника затримали. Зараз він перебуває під вартою. Відомо, що раніше він вже був судимий за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж) і знаходився на випробувальному терміні.

Нагадаємо, в Запоріжжі сталася перестрілка між розбійниками і поліцейськими. В результаті інциденту правоохоронці поранили злочинця в ногу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення