Стрілянину у Москві влаштував юрист (фото 18+)

З'явилося фото вбитого терориста, який у четвер, 19 грудня, відкрив стрілянину під будівлею Федеральної служби безпеки в столиці Росії Москві. Ним нібито виявився 39-річний житель Московської області Євген Манюров, який закінчив Академію правосуддя.

Чоловік стріляв з мисливського карабіна "Сайга", повідомляє російське видання Life shot із посиланням на свої джерела в правоохоронних органах

Убитий жив у Подольську, закінчив Російську академію правосуддя, а нещодавно посів третє місце у стрільбі з пістолета на змаганнях Московського міського стрілецько-спортивного клубу. Також він проходив курс "Соціологічний аналіз рекламної комунікації" у Вищій школі економіки.

"Крім того, в мережі було знайдено профайл людини з таким же іменем і прізвищем на сайті "СБИС". Згідно з інформацією в ньому, чоловік здійснював діяльність в області права в Подольську.

Також відомо, що у матері Манюрова встигла взяти інтерв'ю кореспондент Анна Нікітіна. Вона побачила жінку раніше слідчих і перебувала там, коли до квартири прийшли з обшуком. Після цього журналістка Нікітіна перестала виходити на зв'язок. Вона зв'язалася з редакцією через п'ять годин, розповіла, що її жорстко затримали, заборонили будь-кому дзвонити і залишати квартиру. За словами Нікітіної, близько восьмої години ранку слідчі поїхали в Москву, забравши з собою мати Манюрова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення