Стрілок з Орландо виявився постійним відвідувачем гей-клубу

 Страна

Четверо відвідувачів гей-клубу Pulse, де Омар Матін розстріляв 50 осіб, впізнали нападника як постійного відвідувача. Свідки заявили, що раніше неодноразово бачили його в гей-клубі в Орландо, де і сталася трагедія. Про це повідомляє місцеве видання Orlando Sentinel.

Один зі співрозмовників видання розповів, що Матін іноді сидів і пив на самоті, а іноді так напивався, що починав шуміти і ставав агресивним. Свідок згадав, що стрілець з Орландо скаржився на батька і розповідав, що у нього є дружина і дитина.

Ще один відвідувач гей-клубу в Орландо повідомив, що листувався з Матіном в гей-чаті. Він сказав, що особисто з ним не зустрічався, але за годину до масової бійні в гей-кубі Орландо бачив, як Матін заходив в клуб.

Нагадаємо, що 12 червня в гей-клубі міста Орландо (штат Флорида) озброєний пістолетом і гвинтівкою Матін, відкрив вогонь по відвідувачах. В результаті загинули 50 осіб і ще 53 поранені. Самого Матіна застрелила поліція.

Як повідомлялося, колишня дружина Омара Матіна, який розстріляв відвідувачів гей-клубу в Орландо, розповіла про те, що він був психічно неврівноваженою людиною.

Сітора Юсуфий, яка провела у шлюбі з Матіном два роки з 2009 по 2011 роки, заявила, що чоловік її бив і забороняв бачитися з родичами. Після цього колишне подружжя припинили спілкування.

Сітора Юсуфий також розповіла, що афганець за походженням, Матін зловживав стероїдами, і вже тоді відрізнявся гомофобними поглядами. При цьому схильності до радикального ісламізму вона не помічала.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення