Студенти мітингують під будівлею КПІ проти корупції у ВНЗ

 СЕГОДНЯ

Под зданием Национального технического университета "Киевский политехнический институт" проходит акция протеста студентов. Об этом сообщается на канале КПИ live.

Активісти вузу виступають проти корупції в навчальному закладі і проти нинішнього керівництва. Студентів не задовольнила робота проректора з адміністративно-господарської роботи Ковальова. Зокрема, більшість говорить про поганий стан гуртожитків, холод, дірки в стінах і непрацюючі туалети. Ректора і проректорів також звинуватили в участі в корупційних схемах.

Раніше журналісти з'ясували, що ремонти в будинках університету проводила компанія одного з проректорів. Тільки за 3 роки з бюджету вищого навчального закладу взяли 40 млн гривень. Крім того, на землях КПІ проводиться комерційна забудова, а в житлових комплексах на цій території квартири отримують керівники вузу.

Нагадаємо, в квітні ми повідомляли, що професора залишають вузи Києва, бо викладачам-пенсіонерам стало невигідно працювати. Ректори шукають заміну і умовляють залишитися. Так, з НТУУ "КПІ" пішли близько 100 викладачів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення