Створили понад 300 сайтів: на Одещині група програмістів розповсюджувала дитячу порнографію (фото, відео)

На Одещині жінка створила банду збувачів порноконтенту.

Як повідомляє місцева поліція, лідеру та чотирьом її співучасникам оголошено підозри за ч.3 ст.27, ч.3 ст.28 та ч.ч.3 і 5 ст.301 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що троє жителів Чорноморська та двоє одеситів віком від 39-ти до 45-ти років створили понад 300 сайтів, на які завантажували відео та фото порнографічного характеру, в тому числі за участю дітей. Окрім розповсюдження порнографії, правопорушники заробляли рекламуванням вебресурсів тіньової та шахрайської тематики, в тому числі онлайн-казино.

За місцями мешкання фігурантів, звідки велася незаконна діяльність, за ухвалами Київського районного суду міста Одеси правоохоронці провели низку обшуків, в ході яких вилучили більше 100 одиниць комп’ютерної та мобільної техніки, флеш-накопичувачі, жорсткі диски, «чорнові» записи, що свідчать про протиправну діяльність чоловіків, та грошові кошти, одержані ними злочинним шляхом.

Наразі у Київському районному суді міста Одеси розглядаються клопотання слідчих про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення