Суд арештував патрульного, який збив дитину на пішохідному переході

Суд арештував із можливістю внесення застави поліцейського, який скоїв наїзд на 10-річного хлопчика на пішохідному переході у Сумській області. Про це повідомляє ДБР.

Поліцейський-водій сектору реагування патрульної поліції №2 Конотопського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області, керуючи службовим автомобілем Volkswagen Passat скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив проїзну частину по пішохідному переході в районі вулиці Успенсько-Троїцької міста Конотоп.

У результаті ДТП дитину з травмами госпіталізували до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні.

Слідчі ДБР відкрили провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Правоохоронцю повідомлено про підозру.

Окрім того, Октябрським районним судом м. Полтава поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю застави у розмірі 57 000 гривень і відсторонено від посади на той же строк.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує позбавлення волі на строк до 8 років із позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення