Суд арештував підозрюваних у нападі на АТОвця та його дружину

 УНН

Святошинський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури та взяв під варту двох підозрюваних у нападі на ветерана АТО та його дружину

Суд погодився з позицією прокуратури та призначив підозрюваним арешт строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, увечері 9 листопада у підїзді житлового будинку на вулиці Академіка Кіпріанова було скоєно напад на учасника АТО та його дружину. Обоє отримали травми голови, з якими у важкому стані були госпіталізовані.

За підозрою у скоєні нападу були затримані двоє чоловіків, один з яких син потерпілої.

Слідство встановило, що “між одним з підозрюваних та його матір’ю тривав давній конфлікт. Маючи умисел на вчинення умисного вбивства, зловмисник підстеріг матір в під’їзді та завдав їй та її цивільному чоловіку, який за неї вступився, численних ударів дерев’яною битою та молотком по життєво важливим органам. Участь у жорстокому побитті потерпілих брав і його товариш, що мешкає у тому ж будинку.

Після того, як потерпілі втратили від отриманих тілесних ушкоджень свідомість, зловмисники залишили їх на сходах”, — повідомили у прокуратурі.

Постраждалих чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані.

Затриманим було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15 п.п.1,12 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тривання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення