Суд над Єфремовим відбудеться у понеділок о 14.00

Засідання суду щодо обрання міри запобіжного заходу колишньому лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову призначено на понеділок о 14.00. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав нардеп Андрій Тетерук.

"Кожен з нас боляче реагує, коли злочинець, який заслуговує на покарання, його уникає. Але ми повинні показати нашим судам, що нам не байдуже, ми вболіваємо за нашу країну, що ми будемо контролювати кожне слово судді, аби цього разу Єфремов, який безпосередньо причетний до створення ЛНР, до дій по зміненню кордонів України та інших злочинів проти нашої Держави, отримав справедливий вирок і почав відбувати покарання.

Я прошу кожного, хто хоче жити в країні, де Закон рівний для всіх, прибути в понеділок, 1 серпня, до Печерського суду на 14:00 і контролювати процес над Єфремовим",- написав нардеп.

За словами Тетерука, це-наша відповідальність за подальшу долю України.

Нагадаємо, що колишній голова парламентської фракції Партії регіонів у Верховній раді VII скликання Олександр Єфремов за день до арешту дав інтерв'ю каналу ДТРК так званої "ЛНР", в якому підтвердив, що спонсорує і підтримує сепаратистів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення