Суд поставив крапку у питанні поставки води в окупований Крим

Європейський суд з прав людини відхилив скаргу Красноперекопського рибкомбінату, який знаходиться під контролем російських окупантів, щодо перекриття урядом України Північно-Кримського каналу. Про це повідомив екс-депутат Верховної Ради України Борислав Береза в Facebook.

"Кремлівські технологи спробували отримати рішення в Європейському Суді з Прав Людини про те, що кримський рибокомбінат отримав збитки через перекриття України подачі дніпровської води в Крим. Але були послані. Швидко, аргументовано і логічно. І справа навіть не в проукраїнській або антиросійській позиціях суддів ЄСПЛ, як багатьом би хотілося, а в правовій позиції. Розумієте? Для суддів ЄСПЛ Крим український і анексований Росією", - пише Береза.

Береза вважає, що кожен політик, який пропонує дати воду до Криму, є не просто зрадником і негідником, але і хоче щоб Україна відмовилася від правової позиції.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що вода до півострова буде поставлятися лише після звільнення Криму від окупантів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення