Суд скасував арешт майна «діамантового прокурора» - Касько (відео)

Апеляційний суд Києва скасував арешт майна колишнього заступника прокурора Київської області, так званого «діамантового прокурора» Олександра Корнійця. Про це повідомив колишній заступник генерального прокурора Віталій Касько на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні дізнався, що 12 липня Апеляційний суд Києва скасував арешт майна «діамантового» прокурора Корнійця. Арешт був накладений ще у вересні 2015, однак розуміючи, що через увагу суспільства до цієї справи в той час тихо скасувати арешт не вдасться, апеляцію дружина Корнійця подала лише в червні 2016 року, коли про справу «діамантових» помалу стали забувати», - написав він.

За його словами, у своїй апеляції Світлана Корнієць, «яка, до речі, обіймає посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Київської області, вказує на те, що між нею та чоловіком у 2013 році був укладений шлюбний контракт, за яким їй належить усе майно та земельні ділянки Корнійця».

Касько зазначив, що Апеляційний суд Києва зняв арешт лише з половини усього майна Корнійця, яке у разі доведення його провини підлягало б конфіскації.

«Тому не здивуюся, якщо цю «схему» зараз візьмуть на озброєння колишні високопосадовці часів Януковича і фігуранти свіжих справ НАБУ, в яких знайдуться такі собі шлюбні контракти, за якими все заарештоване у них майно виявиться власністю їхніх дружин», - зазначив Касько.

Нагадаємо, що "Діамантовий прокурор" Олександр Корнієць намагається довести, що він в сенсаціній справі щодо викрадених діамантів лише жерта Мовляв, він - чесний і на хабарі не впійманий. При чому, в цю роль обвинувачений настільки увійшов, що тепер судиться з усіма – і з телеканалами, і з банком – що, виявляється, незаконно видав йому кредит у 840 тисяч доларів США.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення