Суд заарештував матір вбитої на Житомирщині дівчинки

 СЕГОДНЯ

Королевський районний суд міста Житомира сьогодні ухвалив взяти під варту матір, яку підозрюють у скоєнні вбивства своєї п'ятирічної доньки.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Житомирської області. Розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою другому підозрюваному – батькові перенесено на 30 травня.

"У ході досудового розслідування кримінального провадження буде дана оцінка дій посадових осіб влади та місцевого самоврядування щодо покладених на них обов'язків стосовно забезпечення прав п'ятирічної дитини. Досудове розслідування проводить Овруцьке відділення поліції ГУНП в області", – йдеться в повідомленні.

Раніше чоловік зізнався поліції, що вбив і спалив тіло дитини. Поліція вже провела слідчий експеримент, привезла затриманого на місце трагедії.

Нагадаємо, 28 травня в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області повідомили про вбивство Даші Макарчук. За інформацією правоохоронців, 27 травня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Овруцького району батьки вбили свою п'ятирічну дитину. Загибла дівчинка раніше була вилучена зі своєї сім'ї і деякий час проживала в прийомній сім'ї. Однак торік рішенням суду була повернута біологічним батькам. Зараз обох батьків затримано. Розпочато кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення