Суд заарештував нелюдів, які побили до напівсмерті підлітка у Харкові

У Харкові суд взяв під арешт двох чоловіків – Дмитра Белевця та Володимира Козбана, які підозрюються в жорстокому побитті та зґвалтуванні 17-річного В'ячеслава Тунгускова.

31-річний Белевець і 38-річний Козбан розповіли, чому до напівсмерті побили хлопця.

За словами Белевця, Тунгусков "тероризував дітей", а на його старшого брата відкриті кримінальні провадження.

"Стільки кримінальних справ уже відкрито, взагалі на цю сім'ю. Старший брат був помічений у зґвалтуванні. Ось тільки цього року на нього написали заяви вже дві особи. Молодший також собі дозволяє дуже багато. Дітей ображає, дівчаток. І до моєї дівчини чіплявся неодноразово, вона боялася його. А той казав "я неосудний, мені нічого не буде". Те, що ми його поїли – це неправда, він постійно п'яний. Ми розмовляли зі старшим братом, але той каже: розбирайтеся самі", – розповідав підсудний.

Адвокат Козбана додав, що його підзахисний частково визнав провину. Але в такий спосіб він захищав свою дочку.

"За словами підзахисного, зателефонувала його дочка та поскаржилася, що В'ячеслав завдав їй тілесних ушкоджень із погрозою зґвалтування. Після чого потерпілого запросили на зустріч. Володимир – єдиний годувальник у сім'ї, він працює на будівництві, хотіли просити для нього запобіжний захід "домашній арешт", щоб він міг працювати та забезпечувати сім'ю", – повідомив юрист Едуард Локтіонов.

В'ячеслав Тунгусков і дочка Володимира Козбана

Зазначимо, що Белевець має судимість. Його засудили до 5 років ув'язнення, але він вийшов з умовно-дострокового звільнення на 4 місяці раніше.

Проти Кобзана вже 2 роки в суді слухається кримінальна справа за розбій і завдання тілесних ушкоджень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення