Суд зобов'язав Марусю Звіробій, яку підозрюють у погрозах Зеленському, носити електронний браслет

 УНН

Печерського районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для Марусі Звіробій (Олені Біленькій), яку підозрюють у погрозі вбивством Президенту України Володимиру Зеленському й зобов'язав носити електронний браслет

Так, суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для Марусі Звіробій до 9 квітня 2020 року.

Також, суд поклав на Марусю Звіробій наступні обов’язки: прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора або до суду у визначений час, не відлучатися за межі Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого проживання та у випадку працевлаштування про зміну роботи, здати на зберігання свій паспорт для виїзду закордон та інші документи, які дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну та носіння електронного засобу контролю.

Як повідомлялося раніше, волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленькій) повідомили про підозру за ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України — щодо погрози вбивством Президенту України. 6 лютого Державне бюро розслідувань вручило їй дане повідомлення про підозру.

Також повідомлялося, що 26 листопада ДБР скерувало до тоді ще ГПУ проект повідомлення про підозру нардепу Софії Федині та військовослужбовцю Марусі Звіробій через погрозу вбивства Президенту України Володимиру Зеленському. Проте, тодішня Генпрокуратура повернула без погодження проекти їхніх підозр.

Маруся Звіробій

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення