Суддя побив людину у залі суду на очах у поліції (відео)

 Intermarium

Дещо неочікувана подія трапилась у Запоріжжі. Там суддя Орджонікідзевського суду побився з місцевим активістом. Відео оприлюднили Громадське ТБ Запоріжжя.

На ньому видно, як суддя Олександр Бойко звертається до правоохоронців з вимогою затримати осіб, які перебувають у залі суду. Коли активіст Сергій Величко теж звертається з проханням вчинити відповідно і до самого судді, останній штовхає Величка і виходить із зали суду. Правоохоронці ж одразу звинуватили постраждалого в нападі на суддю.

Суд по цивільній справі відбувався 6 лютого. Постраждалий, за його словами, представляв інтереси обвинуваченої. До рукоприкладства суддя вдався після уточнюючих питань Сергія Величка.

Для роз’яснення ситуації журналісти намагалися зв’язатися з судом. Однак, жоден з телефонних номерів, вказаний на офіційному сайті суду (http://og.zp.court.gov.ua/), не відповідає.

За словами близьких Сергія Величка, після кількаденного перебування в слідчому ізоляторі, йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення