Суддям надали право на службове житло

Кабінет міністрів України надав суддям Конституційного, Верховного, Вищого спеціалізованого, а також апеляційного та місцевого судів право на службове житло.


У відповідний перелік вони були включені в рамках змін в постанову №37 Про службові житлові приміщення, внесених урядовою постановою №767 від 2 вересня.


Крім того, згідно з документом, перелік категорій осіб, яким можуть бути надані службові житлові приміщення включені співробітники секретаріату та члени Вищої ради юстиції (ВРЮ), які потребують поліпшення житлових умов.


Згідно з документом, право на службове житло зберігається також за співробітниками секретаріату і членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів, науковими консультантами та помічниками суддів, працівниками апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, Національної школи суддів.


Відзначимо, що раніше з зазначених судових інстанцій службове житло надавалося лише працівникам, керівникам, заступникам структурних підрозділів, головним спеціалістам секретаріату та радника голови Конституційного суду України.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, маючи величезний особняк, народний депутат Володимир Кацуба продовжував брати з бюджету гроші на оренду житла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення