Сусіди розповіли про дівчину, яка викинула дочку з 7 поверху

 Fakty.ua

У Білій Церкві Київської області 63-річна Раїса верталася додому з магазину та знайшла немовля.

– Я звідси побачила, там під кущиком, де бордюр, лежить якесь біло-розовеньке. Я одразу подумала – гриби. Але думаю вони ж не розові, вони сірі, – розповідає очевидиця Раїса Танчин.

Від побаченого у неї досі шалено калатає серце. Голе немовля лежало під кущами, просто на холодній землі, трохи прикрите листям. Жінка одразу кинулася до дитини. Сподівалася, що вона жива.

– Воно не дише. Дівчинка була, чорненька гарненька, – говорить Раїса.

Копи одразу встановили, дитина – новонароджена. Але як вона тут опинилася? Щоб зрозуміти це, копам довелося дертися на дах. Помітивши кров на балконі та гілках, правоохоронці з’ясували страшну правду: дитину, наче якийсь непотріб, викинули з вікна сьомого поверху! Але хто ж наважився на таке звірство?

– Мати, 20-ти річна мешканка цього будинку народила вдома дитину, після цього викинула її з балкону власної квартири. Чоловіка не було вдома, взагалі пояснюють, що там знаходився її рідний брат в квартирі, але ніхто не бачив цього, – говорить співробітниця Білоцерківської поліції Оксана Барковська.

Жінка заміжня, вже виховує однорічну доньку. На її сторінці у соцмережі – сімейні фотографії. Всі усміхаються, обіймаються. Та й сусідам ця родина здавалася щасливою. Що найшло на Діану, вони навіть не здогадуються.

Про те, що Діана вагітна не знали ані сусіди, ані лікарі. Бо вона навіть не ставала на облік. Нині жінка там, де мала бути перед народженням дитини – у пологовому будинку. Чому ж вона холоднокровно вбила свою доньку – не відомо.

За страшний вчинок матері тепер загрожує до п’яти років позбавлення волі. Якщо дитина була небажаною – жінка могла б просто принести немовля до так званого вікна життя, розташованого у пологовому будинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення