Сутички біля ВР: Слідчі готують підозри молодим "аграріям", які напали на копів (фото)

Поліція Києва опублікувала матеріал про те, що через сутички під ВРУ слідчі готують підозри молодим «аграріям», які нанесли серйозні ушкодження правоохоронцям та іншим учасникам мітингу. Також, правоохоронці просять надати відео, які б могли допомогти встановити вказаних осіб. Про це йдеться у пабліку "Київ Оперативний"

"Цього чудо-хлопчика звуть Старостенко Іван. Він приїхав із Херсону, бо дуже переймається долею країни. Але емоції взяли край і пан Іван трохи перегнув палку, ну і сам у своєму ж Інста блозі записав цікавих фото та відео. Правда, мабуть, потім совість замучила і він все видалив, а сторінку закрив",-йдеться у повідомленні

Нагадаємо: внаслідок сутички постраждало 17 правоохоронців та двоє мітингувальників (одному із них інший участник протестної акції влучив бруківкою в голову).

Наразі лікарі проводять консиліум для того, щоби вирішити питання – робити чи не робити трепанацію черепу військовослужбовцю Національної гвардії - учаснику бойових дій підполковнику Кулінко Ю.В.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, проводяться невідкладні слідчі дії. Зокрема поліцейські вивчають відеозаписи сутички для встановлення всіх правопорушників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення