Свідки смертельної ДТП вважають, що справу можуть спустити на гальмах (відео)

У столиці після ДТП на проспекті Миколи Бажана помер водій однієї з постраждалих автівок. Свідкі події звинувачують відповідальні служби у несвоєчасному повідомленні рідних про загибель чоловіка, незважаючи на те, що у постраждалого були в наявності документи та телефон. Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний"

"Водій Daewoo, що постраждав від керманички Audi, державний номерний знак AA7077OX, помер не приходячи до свідомості!

Слідчі та лікарі декілька днів навіть не могли повідомити близьких і рідних про стан та місцезнаходження постраждалого, хоча при ньому були всі документи та мобільний телефон.

Водійка Audi жодної цікавості про стан потерпілого не виявила, ніякої допомоги не надавала. Власними силами знайшовши районний відділ поліції та намагаючись потрапити до слідчого, який веде справу, отримали відмову. Доходимо до висновку, що слідчий намагається «спустити справу на гальмах» та відмовляється від зустрічі з рідними та переховується, посилаючись на зайнятість.

Всіх небайдужих, хто може допомогти у відновленні справедливості прошу допомоги 0664512378",-йдеться у повідомленні

Нагадаємо, що напередодні о 22:30 на проспекті Миколи Бажана, 10, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. Попередньо, у крайній правій смузі дуже повільно рухався (в бік Південого моста) автомобіль Daewoo, д.н.з. AA9236IO. Зненацька, на великій швидкості у задню частину Daewoo в‘їхав автомобіль Audi, д.н.з. AA7077OX. Від удару, обидва автомобілі відкинуло на тротуар (на щастя, пішоходів там не було). І водій, і автомобіль Daewoo серйозно постраждали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення