Свідок вбивства Нємцова Дурицька купила чотири квартири в Києві – ЗМІ

Подруга російського опозиціонера Бориса Нємцова київська модель Ганна Дурицька придбала чотири квартири в Києві, повідомляє ТСН, посилаючись на дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, які є в розпорядженні служби. За даними видання, Дурицька здає придбане житло в оренду.

Всі чотири квартири знаходяться на проспекті Науки в Голосіївському районі Києва. Дві з них дівчина придбала в листопаді 2015 року, ще дві – в грудні 2016-го.

Сама Дурицька живе в квартирі в Феодосійському провулку. Повідомляється, що гроші на це житло вона отримала від Нємцова.

Журналіст видання намагався зв'язатися з Дурицькою, щоб з'ясувати джерело коштів на нерухомість в Києві, проте вона уникає спілкування з пресою, пише видання.

Нагадаємо, російський опозиціонер Борис Нємцов був застрелений в районі Кремля пізно ввечері 27 лютого 2015 року.

Всі заарештовані фігуранти справи є чеченцями. Заур Дадаєв, Беслан Шаванна, які вважаються виконавцями вбивства, а також Руслан Мухудінов, якого слідство називає організатором і замовником, раніше служили в чеченському батальйоні "Північ".

За інформацією родичів Нємцова, Дадаєв, нагороджений 2010 року орденом Мужності, був особисто знайомий з главою Чечні Рамзаном Кадировим і іншими керівниками республіки.

Водночас адвокат родини політика Вадим Прохоров закликав не перебільшувати роль Мухудінова у вбивстві опозиціонера. Він вважає, що "водій Мухудінов" не міг бути замовником злочину.

20 червня Слідчий комітет РФ оголосив, що розслідування щодо п'яти фігурантів вбивства політика завершено.

Українська модель Ганна Дурицька на момент вбивства Нємцова перебувала разом з ним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення