Світ назвав Росію "державою поза законом": ескалація з США неминуча

У статті The New Yourk Times Путіна назвали ізгоєм. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав нардеп Боріслав Береза.

"Мене дивує, що наші українські ЗМІ пропустили важливий сигнал США. Тим більше, що посланий цей сигнал не кулуарно, а через Нью-Йорк Таймс. Для кого-то "The New York Times" - це всього лише американська щоденна газета, яку публікується у Нью-Йорку з 18 вересня 1851 року і друга найбільша за тиражем газета в США, після The Wall Street Journal. Але для більшості аналітиків і журналістів- це головне політичне видання США.

29 вересня у редакційній колонці виходить стаття із заголовком "Vladimir putin's Outlaw State". Хочу пояснити, що "THE EDITORIAL BOARD" - це редакційна колонка і відображає думку не тільки всієї редакції, а і настрій політичних еліт США. Видання є незалежним, але найчастіше меседжі які публікуються в NTTimes є основними для зовнішньої і внутрішньої політики Вашінгтона. Саме тому те, що Росія вперше за весь час названа "державою поза законом" є важливим сигналом. Сталося це після звіту по Боїнгу MH-17. Як кажуть, робіть висновки. Але ескалація конфлікту між Вашингтоном і Москвою неминуча, а отже цілком можливо, що вже незабаром Росія зіткнеться з ще більш жорсткими санкціями і світової обструкцією на кшталт тієї, через яку пройшла Лівія після того, як лівійські терористи підірвали Боїнг над Локбери.

За словами нардепа, неважливо, чи купили собі Путін та Шойгу і всі причетні квитки до Гааги, але те, що вони впевнено ведуть Росію до катастрофи і до світової ізоляції - вже очевидно. І стаття в "New York Times" це вже не дзвіночок, а сполох.

Нагадаємо, міжнародне слідство визнало, що літак авіакомпанії Malaysia Airlines рейсу MH17 збито з ПЗРК "Бук", який прибув з Росії. Ракету запустили з території, яка контролювалася бойовиками "ДНР"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення