Священик випадково одружився з чоловіком: правда відкрилася не одразу (фото)

В Уганді священнослужитель Імам Мухаммад Мутумба випадково одружився з чоловіком. Однак вже через два тижні безуспішних спроб чоловіка схилити "дружину" до інтимних стосунків, правда відкрилася.

Як пише видання New Vision, Мутумба познайомився з переодягненим жінкою Річардом Тумушабе в мечеті в кінці 2019 року. Імам не став тягнути, і незабаром відбулося весілля з Шабулою - таким ім'ям представився чоловік при знайомстві.

Перед одруженням священнослужитель, слідуючи традиціям, відправився в село до родичів майбутньої "дружини" і подарував два мішки цукру, дві кози, одяг і Коран. Потім, за всіма мусульманськими звичаями, пара зіграла весілля.

Після одруження "наречена" категорично відмовляла чоловікові в інтимних стосунках. За допомогою косметики, накладної грудей, хіджабу і жіночного голосу Тумушабе вдалося приховати свою біологічну стать.

Через два тижні "дружина" перелізла через паркан до сусіда і вкрала одяг, телевізор і 300 тисяч угандійських шилінгів (81 долар). Вже після арешту в тюремній камері з'ясувалося, ким є шахрай насправді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення