Святкові вихідні з дощем та мокрим снігом: синоптики попередили про погіршення погоди

 Апостроф

У найближчі дні синоптики прогнозують знову незначне похолодання і навіть сніг.

Згідно з даними Укргідрометцентру, у суботу, 6 березня, практично по всій країні очікується сонячна погода з незначною хмарністю. Тільки на сході країни пройдуть дощі з мокрим снігом.

Найтепліше в цей день буде на півдні. Вдень температура повітря підніметься до 3-5 градусів з позначкою "плюс", а в нічний час доби стовпчики термометрів впадуть в діапазоні від 0 до 2 градусів тепла.

На півночі і сході вдень очікується від 1 до 3 градусів вище нуля, а в нічний час доби буде від 0 до 2 градусів тепла на сході і від 4 до 6 морозу на півночі України.

На заході і в центрі вдень синоптики прогнозують 1-4 градуси тепла, а після заходу сонця похолодає до 3-6 градусів морозу.

У неділю, 7 березня, синоптики прогнозують хмарну, але суху погоду.

Південь продовжить встановлювати температурні рекорди в порівнянні з іншими регіонами країни. Вдень тут буде від 5 до 7 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть від 3 до 5 градусів з позначкою "мінус".

Трохи прохолодніше буде на заході України. Удень синоптики прогнозують від 4 до 6 градусів тепла, а після заходу сонця стовпчики термометрів опустяться до 4-6 градусів морозу.

На півночі, сході і в центрі денні температури повітря встановляться в діапазоні від 2 до 5 градусів з позначкою "плюс", а вночі повітря охолоне до 5-9 градусів морозу.

У понеділок, 8 березня, який також є вихідним днем, на сході і в центрі погода зіпсується. Тут пройдуть дощі з мокрим снігом. На решті території України збережеться суха, але хмарна погода.

На півдні в цей день повітря прогріється до 6-9 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів впадуть до 2 градусів морозу.

На сході, заході і в центрі в денний час доби очікується від 2 до 4 градусів тепла, а вночі - від 0 до 3 градусів з позначкою "плюс".

У північних регіонах в цей день синоптики прогнозують 1-3 градуси тепла вдень і 1-3, але вже морозу, вночі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення