"Свободу" знов обшукують

 Zaxid.net

У заступників голови ВО «Свобода» Олександра Сича й Олега Панькевича у понеділок зранку проводять обшуки у їхніх помешканнях в Івано-Франківську й у Бродах на Львівщині.

«Сьогодні від 7-ої ранку проводять обшук в будинку Олега Панькевича в Бродах Львівської області. Хто не знає, це заступник голови ВО «Свобода», колишній голова Львівської обласної ради, народний депутат 7 скликання. Біля будинку стоять есбеушники у всеозброєнні, з автоматами. Адвоката не пускають», - написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook колишній прес-секретар ВО «Свобода» Леся Федів.

Як стало відомо, Олегу Панькевичу при обшуку показали рішення Печерського суду Києва у справі розслідування подій на Майдані 20 лютого 2014 року. Також у Львові відбувся обшук у квартирі, де зареєстрований заступник голови ВО «Свобода», керівник партійного суду Ігор Янків, повідомляє ВО «Свобода» у мікроблозі Twitter.

«Львів: із самого ранку виламали двері в квартирі, де зареєстрований заступник Голови ВО «Свобода», голова партійного суду Ігор Янків. Як не дивно, обшук уже закінчився – підозріло швидко», - написала прес-секретар ВО «Свобода» Лариса Лавренчук.

«У постановах суду про обшуки в помешканнях заступників Голови ВО «Свобода», народних депутатів VII скликання Олександра Сича, Олега Панькевича й Ігоря Янківа йдеться про їхню участь у подіях Майдану 20 лютого 2014 року. Нарешті все стає на свої місця», - додала вона.

У вересні правоохоронці проводили обшуки у членів ВО «Свобода» Олега Гелевея, Олександра Станкова, Гліба Громова і Костянтина Василькевича.Зазначимо також, що багато членів політсили проходять у справі про заворушення у будівлі Верховної Ради 31 серпня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення