Таємнича смерть у колі друзів 16-річної дівчини: напередодні жінка продала з рук 15-річному хлопцеві горілку

Правоохоронці встановили особу, яка 29 квітня продала з рук 15-річному хлопцеві літр горілки. Встановлено, що спиртні напої розпивала компанія молодих людей у складі двох 15-річних хлопців, одного 20-річного молодика, та двох дівчат 16-ти й 17-ти років. Саме з цією компанією відпочивала дівчина, яку 30 квітня знайшли мертвою в селі Бреусівка.

"За продаж алкоголю неповнолітнім на 39-річну місцеву жінку поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 3 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф до 13600 гривень", - повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

Раніше "Надзвичайні новини" повідомляли, що тіло 16-річної Марії знайшли на польовій дорозі. Труп виявив тракторист і дуже здивувався, бо зовсім нещодавно проїжджав тут, і на цьому місці не було страшної знахідки.

Судмедексперт одразу назвав причину смерті: алкогольне отруєння. Але селяни впевнені, що в останні хвилини життя дівчину жорстоко били та ґвалтували. Ніс, шия, руки, коліна та стегна покійниці вкриті синцями і ранами. Бабуся загиблої запевняє, що начебто в морзі їй говорили про насильницьку смерть, але просили не відкривати таємницю.

Після спілкування жителів із журналістами наймолодшому з компанії раптом вручили підозру у зґвалтуванні померлої. Йому лише 15 років. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення