Таємниче зникнення подружжя в Києві: з'явилися нові подробиці

 СЕГОДНЯ

У Києві безвісти пропала молода сім'я – Ольга (28 років) і Віталій Зубенко (27 років). Про це в Facebook повідомила їх подруга Наталія Василенко, із закликом відгукнутися всіх, хто знає що-небудь про них.

Як виявилося, пара зникла безслідно з минулого четверга 15 червня і не виходить на зв'язок, не відповідаючи на дзвінки по телефону. На сполох забили батьки та приїхали в столицю з Житомирської області, вони ж і написали заяву в поліцію.

Як вдалося з'ясувати "Сегодня" пара близько чотирьох років орендувала квартиру на вул. Радунській на Троєщині. "Сьогодні поліцейські побували в цій квартирі. Там немає ознак правопорушення, все знаходиться на своїх місцях. Наприклад, відключена електрична плита і світло, як люди роблять це зазвичай перед від'їздом. Але в той же час батьки зниклих кажуть, що діти їх ні про що не попереджували, та й закордонні паспорти на місці.

Поліція веде їх пошук, відкрито кримінальне провадження за ст. 115 "Умисне вбивство" з позначкою "без вісті зниклий", – повідомили в поліції Києва.

Віталій, в трьох місцях працював кухарем, а Ольга працювала флористом. Поліцейські будуть опитувати колег і знайомих зниклих, а також перевірять, чи не купували вони квитки на літак або поїзд з перетином кордону за новими біометричними паспортами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення