"Так важко не було ніколи": відомий інфекціоніст звернулася до українців

Заслужений лікар України, інфекціоніст Ольга Голубовська розповіла на своїй сторінці в Facebook, як зараз важко українським лікарям, які борються з епідемією коронавірусу.

"Так важко ще не було ніколи, а я пережила не одну епідемію, спалах і навіть пандемію, друзі ... Але все буде добре, ми витримаємо",- пише інфекціоніст.

Інфекціоніст зазначила, що ВООЗ нарешті визнало помилки в схемі лікування пацієнтів з COVID-19.

"До ВООЗ, нарешті, дійшло, що їх порожній протокол, де немає жодної схеми лікування, що використовується в світі для хворих з COVID-19, нафіг нікому не потрібен з їх "немає доказів" і швиденько спорудила "всесвітнє дослідження" різних стратегій лікування. Низький уклін, так би мовити, мабуть, відео з транспортуванням трупів в Італії змусило подумати, що "щось тут не так" ... А ми беремо на себе відповідальність і лікуємо так, як треба, подобається комусь чи ні", - розповідає Голубовська.

Крім того, лікар повідомила, що Національна служба здоров'я України не встигла укласти договори з обласними інфекційними лікарнями.

"Завтра 1 квітня. А НСЗУ навіть не з усіма обласними інфекційними лікарнями уклало договори. Буде весело",- пише Голубовська в Facebook.

Нагадаємо, станом на вівторок, 31 березня, кількість підтверджених випадків коронавірусу в Україні досягла 549.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення