Таксист тяжко поранив пасажира у Чернівцях

У Чернівцях водій таксі під час конфлікту викруткою поранив пасажира.

За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області, вчора, 1 листопада, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру 59-річний чернівчанин отримав проникаюче поранення.

На місці події правоохоронці провели першочергові оперативні заходи та з’ясували, що під час руху в таксі між нетверезим пасажиром і водієм виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. Під час конфлікту, водій таксі наніс викруткою пасажирові колоте поранення в живіт. Після скоєного злочину чоловік втік з місця події у невідомому напрямку.

Невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 61-річний житель міста Чернівці.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України та вилучили в нього речовий доказ, що вказує на безпосередню причетність до злочину. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про повідомлення йому підозри у правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення