Таксиста, якого шукали кілька днів на Тернопільщині, знайшли мертвим

На Тернопільщині чоловіка, якого шукали протягом декількох днів, знайшли мертвим у гаражі. Він отруївся чадним газом. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області.

"Другого лютого із заявою в Тернопільський відділ поліції звернувся житель Збаража. Чоловік повідомив, що син, 1969 року народження, перестав виходити на зв'язок з рідними", - сказано у повідомленні.

За даними поліції, розшукуваний підпрацьовував водієм таксі в Тернополі. Чоловіка оголосили в розшук, вказавши автомобіль, на якому він їздив.

"За словами Віктора Волощука, начальника Збаразького відділення поліції, у вівторок, четвертого лютого, до батька прийшла сусідка і повідомила, що схоже авто бачила в райцентрі біля їхнього гаража. Чоловік пішов перевірити гаражне приміщення. Відкривши двері, всередині виявив і авто, і сина. Останній ознак життя не подавав", - додається у повідомленні.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Попередня причина смерті - отруєння чадним газом. Чоловік сидів у заведеному автомобілі.

Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка експерт не виявив. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно статті 115 частина 1 з поміткою "самогубство". Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення