​Тарас Березовець: Скандал між інвестором і мафією в Затоці не пройде дарма ​

Скандал з естонським інвестором, якого витіснили з Затоки під Одесою, може коштувати Україні зусиль кількох років. Про це пише на своїй сторінці у Facebook політтехнолог Тарас Березовець.

«Вчора подивився сюжети в Фактах тижня на ICTV і підсумковому випуску на 1+1 про сільську мафію в Затоці під Одесою. Саме ця Затока мала всі шанси перебрати на себе левову частку внутрішнього літнього туристичного потоку відпочиваючих. Туди, в напрочуд гарне місце, навіть прийшов естонський інвестор і побудував 1 кілометр справжньої набережної і курортної зони. Решту 11 км йому не дали побудувати. І не високі дядьки з Києва і навіть не з Одеси. Дрібні шлеці з затокських злодюг. Ті самі, які замовили вбивство одеського адвоката того самого естонського інвестора. І ми після цього будемо говорити про інвестиційну привабливість країни?!», - пише політтехнолог.

Він зазначає, що влада в Україні і силовики не працюють, поки вони не розірвуть цих самих негідників і не рознесуть шматочки по закутках.

«Один маленький скандал, який може коштувати країні зусиль кількох років. Або навпаки, змінить все», - резюмує Березовець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення